keskiviikko 28. tammikuuta 2015

Lumilenkkejä


Pitkään jatkuneen nollakelin jälkeen saatiin tännekin vähän pakkasta ja olen uskaltautunut jäälle Fantan kanssa. Ei olla asuttu puoltakaan vuotta vielä tässä Pyhäjärven läheisyydessä, joten oon vähän arkaillut jäälle menemisen kanssa kun en paikkoja tunne. Ratinaan päin mennessä on varmaan tälläkin hetkellä sulia kohtia, virtaus on niin kova. Mutta Härmälän suunnalla oon kulkenut rannan myötäisesti.


Syy miksi ollaan ahkerasti jäällä tarpomassa käyty, on se että uskallan pitää Fantaa irti siellä. Muutenhan tässä on sen verran vilkasta niin kevyen liikenteen kuin moottoriajoneuvojen suhteen, ettei viitsi riskeerata. Toistaiseksi lenkit jäällä on sujuneet tosi hyvin ja Fanta pysyy kivasti lähettyvillä samalla spurttaillen tutkimaan ympäristöä. Luoksetulokin sujuu, ainakin vähäisessä häiriössä. Vielä ei olla kohdattu muita koiria lähietäisyydeltä lenkkien aikana.

Täältä tullaan yli esteiden!


Ei noissa maisemissakaan vikaa ole, säässä vaan.

Lepattavat korvat kuuluu asiaan
Toivottavasti talvi pysyisi vielä hetken aikaa, tosin en panisi pahakseni jos aurinkokin välillä näyttäytyisi. Kirkkaat pakkaspäivät, missä olette?

0 kommenttia:

Lähetä kommentti